Paste cu chiftelute in sos de rosii

de ionela2682 in Paste, 26 Feb 2012 | 1685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute :
  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • sare si piper
  • faina
  • Pentru sos:
  • o ceapă albă
  •  o conservă de roșii decojite
  •  usturoi
  • paste fainoase 500g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos de rosii:

Reteta de chiftelute o puteti gasi aici: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-cuptor-30070.html

Sosul:

-ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,adaugam rosiile din conserva(450 g ) si  chiftelutele , le lasam la foc mic cam 10-15 min ,la final adaugam usturoiul zdrobit ,saram si piperam dupa gust.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Servim pastele cu o cantitate suficienta de sos si chiftele  calde.

Pofta mare!!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu chiftelute in sos de rosii-0
Paste cu chiftelute in sos de rosii-1
Paste cu chiftelute in sos de rosii-2

COMENTARII (15)

Sim0na 1

27.02.2012, 10:43

Sambata imi propusesem sa fac si eu chitelute cu sos, dar binenteles cand am ajuns in bucatarie am schimbat meniul Dar weekendul viitor nu ma las! Pana atunci ma servesc virtual de la tine!

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:32

bun bun

dakris 1

08.03.2012, 08:37

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04