Paste cu ciocolata

de Ancutsa in Paste, 11 Iul 2016 | 3908 vizualizari

 

 Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, de data aceasta m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorii mele: menta, portocala si lamaie J

 

INGREDIENTE

  • Cateva patratele de ciocolata cu menta (sau orice aroma preferati);
  • 3-4 linguri cu lapte;
  • 1 ou batut bine;
  • 150 g paste Hutton patratele ondulate;
  • Un varf lingurita coaja de lamaie;
  • putina coaja de portocala;
  • 1 lingura cu varf de cacao;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingurita rasa sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciocolata:

Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor. Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine. Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele. Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

11.07.2016, 19:34

Nu am incercat niciodata cu cioco, cred ca sunt tare bune!

Bya Ralu 1

11.07.2016, 20:45

interesant,nu am mai papat

miki_a 1

12.07.2016, 08:20

Am mai vazut retete, dar nu am incercat! Sigur au gust bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunculita si morcov