Paste cu fasole verde - de post

de mihaelar63 in Farfalle, 8 Apr 2015 | 1326 vizualizari

 

Ideea este preluata de la Chef Gino D'Acampo. Mi-a placut mult imbinarea frumoasa de culori din farfurie . Bineinteles ca el fiind italian a pus si parmezan . Eu am preparat aceste paste de post .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste scurte -farfalle
  • 400 gr fasole verde fideluta[ congelata ]
  • 300 gr rosii cherry - culori diferite
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • patrunjel verde
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • parmezan-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fasole verde - de post:

  1. Pastele se fierb in apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg .
  2. Rosiile , ceapa si usturoiul se curata,  se spala .
  3. Se caleste usor in ulei ceapa si usturoiul tocate . Adugati rosiile , sare si otet balsamic .
  4. In momentul in care rosiile incep sa se inmoaie se pune fasolea verde si putina apa  [ in cateva minute fasolea va fi patrunsa ].
  5. Adugati pastele , piper si verdeata .
  6. Serviti preparatul cald .
  7.   Pofta buna !!!
 

TIPS-URI

1

Se pot folosi spaghete sau orice paste scurte .

2

Reteta originala prevede parmezan .

RETETA IN IMAGINI

Paste cu fasole verde - de post-0
Paste cu fasole verde - de post-1
Paste cu fasole verde - de post-2
Paste cu fasole verde - de post-3
Paste cu fasole verde - de post-4
Paste cu fasole verde - de post-5
Paste cu fasole verde - de post-6
Paste cu fasole verde - de post-7
Paste cu fasole verde - de post-8
Paste cu fasole verde - de post-9
Paste cu fasole verde - de post-10
Paste cu fasole verde - de post-11
Paste cu fasole verde - de post-12

COMENTARII (29)

tarasmariana

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:49

Delicioase!

dantes

dantes 1

09.04.2015, 07:49

Bune!!!

mirela0911

mirela0911 1

09.04.2015, 09:39

Ce bine arată, sunt convinsă ca e tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!