Paste cu file de merluciu

de Bya Ralu in Paste, 21 Oct 2015 | 506 vizualizari

 

vazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste trofie liguri Barilla
  • 3 felii de merluciu(file)
  • 1/2 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • unt
  • coaja de lamaie
  • putina zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu file de merluciu:

Intr-o craticoara se pune apa cu sare la fiert,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pastele,pentru circa 10 minute(cat scrie pe cutie).

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt in ulei de masline cu putin unt si usturoiul putin strivit.

Se taie bucatiile de peste,se adauga in tigaie,se pun condimentele si vinul si se lasa pana scade.

Se pune unt peste peste,zeama de lamaie,impreuna cu 2 felii de lamaie si patrunjelul tocat marunt,adaugam si pastele cand sunt gata,scurse de apa.

Se da pe razatoarea mica putina coaja de lamaie si se presara deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu file de merluciu-0
Paste cu file de merluciu-1
Paste cu file de merluciu-2
Paste cu file de merluciu-3
Paste cu file de merluciu-4
Paste cu file de merluciu-5
Paste cu file de merluciu-6

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

22.10.2015, 15:46

Catalina L 1

22.10.2015, 20:45

Bya Ralu 1

23.10.2015, 05:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04