Paste cu fructe de mare

de -tony- in Paste, 29 Noi 2012 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip tripoline
  • 400 gr fructe de mare
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mica rosie
  • 500 gr bulion rosii
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • busuioc
  • 1 virf de nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fructe de mare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit.

Se adauga ardeiul taiat cuburi si fructele de mare si se lasa pina se deschid scoicile, dupa care se adauga apa si se lasa la foc mediu pina scade apa.

Adaugam bulionul si lasam in jur de 5 minute.

Potrivim de sare si piper,adaugam nucsoara si busuiocul.

Separat fierbem pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet .

Cind sunt gata le scurgem de apa si le amestecam cu sosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos de usturoi