Paste cu ierburi aromate, in sos ragu si ciuperci

de Ina in Paste, 6 Mai 2010 | 6171 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

06.05.2010, 21:54

Gabytzule, daca-ti dau o portie, ramai prietena mea?

Brindusa 1

06.05.2010, 22:34

Intr-adevar, sosul ragu este foarte bun. Si in Italia fiecare gospodina are un mod aparte in care-l face. Data viitoare, incearca sa pui si putina telina langa ceapa si morcov. Si in loc de cuburi knorr niste plante aromate uscate (oregano, maghiran)

Ina 1

07.05.2010, 05:56

multumesc, Brindusa! Cu telina, am retinut. Cat despre plante... pastele alea au avut plante aromate sa ajunga : maghiran, anghinare, papadie, usturoi, albestrele.....nici eu nu mai stiu cate plante
Busuioc am mai pus, pentru ca eu nu ma despart de busuioc la paste

gaby_duceag 1

07.05.2010, 08:07

da,vreau o portiedar dupa ce termin cafeaua.neata, Ina

Brindusa 1

07.05.2010, 14:06

mai Ina ce faci tu asa de dimineata? Tu n-ai somn?

epurasha2bb 1

07.05.2010, 14:27

as vrea si eu paste din astea cu ierburi aromae! arata super!oare gasesci supermarket real/kaufland?

Ina 1

07.05.2010, 17:22

"na ziua, Gaby

Ina 1

07.05.2010, 17:23

Brindusa, la 5.30 suna ceasul, zilnic. Sunt navetista

Ina 1

07.05.2010, 17:27

Epurasha, pastele le-am luat din Penny market, ca atat avem in Fetesti. Cred ca se gasesc si-n supermarketurile adevarate; sunt foarte bune si nu-s nici scumpe

nadina73 1

08.05.2010, 00:13

si eu vreua ina ,mie mi-ai lasta ceva?

Ina 1

08.05.2010, 08:52

ups! nu...

Ina 1

08.05.2010, 08:52

dar mai fac!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt