Paste cu kaizer si parmezan

de mihaelaM in Paste, 12 Iun 2011 | 6065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 gr kaizer
  • parmezan ras
  • 30g ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu kaizer si parmezan:

Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor.

Intre timp taiem kaizerul cubulete mici si-l prajim in ulei.

Cand pastele sunt gata le punem sub un jet de apa,le lasam sa se scurga bine ,dupa care le punem peste kaizer in tigaie,le mai lasam cam 5minute,apoi presaram putin parmezan(cam 2linguri),mestecam usor pt a se amesteca parmezanul cu pastele si kaizerul,apoi stingem focul.

Punem in farfurie si servim calde,pt cine mai doreste mai poate adauga parmezan...pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu kaizer si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa