Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Noi mancam cu mic si mare orice paste cu lapte destul de des.Este cea mai simpla reteta posibila,dar m-am gandit sa reamintesc gustul copilariei fiecareia dintre noi.
Pregatim o oala cu 2 l apa clocotita in care punem pastele lasandu-le 7-8 minute la foc potrivit.Le scoatem intr-o strecuratoare mare si le trecem sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.
In aceeasi oala in care au fiert pastele,punem laptele si cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam pastele si zaharul,lasam sa fiarba 2- 3 clocote,apoi stingem flacara,adaugam zaharul vanilat si acoperim vasul.
Servim dupa cateva minute!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult