Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu mai stiu ca sa-i mai dau la fitzosul asta mic(4 ani) ca sa manance si el, incerc tot ce imi aduc aminte ca imi facea mama mie cand eram mica.
Se pun intr-o oala la fiert cam 2 litri de apa, cu putina sare.
Se adauga pastele cand apa clocoteste si se lasa sa fiarba cam 7-8 minute(cum scrie pe pachet).
Dupa ce s-au fiert pastele se scurg intr-o strecuratoare si se pun inapoi in oala in care au fiert, se adauga laptele si se lasa sa fiarba.
Cand laptele fierbe se adauga zaharul 3- 4 linguri(dupa gust),zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Se serveste cald sau rece.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult