Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!
Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .
Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul sarat bucata intreaga pana se rumeneste .Aceasta operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .
Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .
Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos mai usor , ]putin mai rece .
Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult