Paste cu muschiulet si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 15 Feb 2012 | 4145 vizualizari

 

Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • 2 kapia 
  • 2 fire busuioc verde
  • 1 muschiulet de porc[ aprox 800 gr]
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • paste fainoase  Trottole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu muschiulet si busuioc:

Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .

Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul  sarat  bucata intreaga pana se rumeneste  .Aceasta  operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .

Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .

Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos  mai usor , ]putin mai rece .

 Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu muschiulet si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bunica 1

16.02.2012, 15:26

Wow, pe gustul meu!

horia 1

19.02.2012, 23:48

ce bine arata!
ce prezentare superba,felicitari !

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Pie