Paste cu parmesan si baby mozzarella

de Cris2711 in Paste, 28 Feb 2013 | 2986 vizualizari

 

Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste
  • 100 gr. parmesan
  • 100 gr. mozzarella
  • 1 ceapa
  • 200 ml. smantana
  • 100 gr. rosii in sos propriu
  • 200 gr. branza Feta
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu parmesan si baby mozzarella:

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.

Cand sunt gata se strecoara.

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.

Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:

Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.

Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.

Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.

Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Este si rece buna la gust.

Pofta buna bucatarasi dragi;;)

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207636
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207637
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207640
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207646
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207649
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207651
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207652
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207653
retete culinare - Paste cu parmesan si baby mozzarella 207654

COMENTARII (43)

Cris2711 1

08.03.2013, 22:34

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:19

ce bune sunt

Cris2711 1

13.03.2013, 20:27

ia fa si tu o portie,in IT e parmesanul cel mai bun,mozzarella totasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59