Paste cu pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Paste, 29 Oct 2011 | 1269 vizualizari

 

După pesto desigur paste.

 

INGREDIENTE

  •  1 pachet paste de 500 g
  •  3 linguri pesto
  •  500 g ficăței de pui
  •  sare 
  •  piper
  •  2 linguri ulei pentru prăjit ficățeii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesto de pătrunjel:

 Se fierb pastele conform instrucțiunilor, se scurg de apă și se trec repede sub un jet de apă rece. Se pun într un castron și se amestecă cu pesto. Se potrivesc de sare și piper dacă este nevoie și se servesc cu ficăței de pasăre ușor rumeniți.

Poftă bună!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131466
retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131467
retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131468
retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131469
retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131470
retete culinare - Paste cu pesto de pătrunjel 131472

COMENTARII (11)

Rux 1

30.10.2011, 09:59

Patrunjelul=sanatate maxima...imi plac mult pastele tale

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:59

Sufletista, multumesc!

carmenvlad 1

30.10.2011, 10:01

X_plane, pesto este pentru prima data cand fac. Dar este foarte bun cu paste.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21