Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci

de gaby_duceag in Farfalle, 21 Oct 2012 | 10022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • o cutie ciuperci
  • o cutie mica porumb boabe
  • o ceapa
  • unt (sau ulei)
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri smantana grasa
  • sare, piper
  • paste (farfalle am folosit eu, preferatele noastre)
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci:

Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu.

Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate.

Lasa la calit pana prind o culoare frumoasa. Stinge cu o ceasca de apa si lasa la fiert la foc mic.

Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare, piper si ghimbir.

Incinge o cratita antiaderenta (eu am folosit wok-ul) , pune carnea si rumeneste-o usor pe toate partile (fara ulei). Adauga doua linguri sos de soia si o ceasca de apa si lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea si zeama scazuta la jumatate pune-o peste ciuperci si adauga si cutia de porumb. Lasa sa fiarba la foc mediu pana scade sosul si mai ramane doar putin. Adauga smantana si potriveste gustul de sare si piper.

Fierbe pastele conform timpului indicat pe pachet.

Repartizeaza in farfurii, pune deasupra din amestecul cu carne plus cateva lunguri sos, presara parmezan si...pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (36)

diaconta 1

23.10.2012, 14:45

gaby_d



22.10.2012, 20:10
in schimb...am mancat eu doua portii plus inca una duminica
a avut ea grija sa nu-i ramana deloc

Angelina_Elena 1

23.10.2012, 23:20

ce bunatate am ratat!arata grozav!

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 19:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant