Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci

de gaby_duceag in Farfalle, 21 Oct 2012 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • o cutie ciuperci
  • o cutie mica porumb boabe
  • o ceapa
  • unt (sau ulei)
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri smantana grasa
  • sare, piper
  • paste (farfalle am folosit eu, preferatele noastre)
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci:

Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu.

Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate.

Lasa la calit pana prind o culoare frumoasa. Stinge cu o ceasca de apa si lasa la fiert la foc mic.

Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare, piper si ghimbir.

Incinge o cratita antiaderenta (eu am folosit wok-ul) , pune carnea si rumeneste-o usor pe toate partile (fara ulei). Adauga doua linguri sos de soia si o ceasca de apa si lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea si zeama scazuta la jumatate pune-o peste ciuperci si adauga si cutia de porumb. Lasa sa fiarba la foc mediu pana scade sosul si mai ramane doar putin. Adauga smantana si potriveste gustul de sare si piper.

Fierbe pastele conform timpului indicat pe pachet.

Repartizeaza in farfurii, pune deasupra din amestecul cu carne plus cateva lunguri sos, presara parmezan si...pofta buna!

 

COMENTARII (36)

diaconta 1

23.10.2012, 14:45

gaby_d



22.10.2012, 20:10
in schimb...am mancat eu doua portii plus inca una duminica
a avut ea grija sa nu-i ramana deloc

Angelina_Elena 1

23.10.2012, 23:20

ce bunatate am ratat!arata grozav!

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 19:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D