Paste cu piept de pui si legume

de Angelina_Elena in Paste, 4 Apr 2013 | 11879 vizualizari

 

Sunt gustoase si se fac destul de rapid!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui mare(sau 2 mai mici)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1 pahar apa
  • 1 varf lingurita condimente pentru paste Kotanyi
  • oregano
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si legume:

Curatam cepele si le tocam marunt.

Morcovii il curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ardeiul spalat il taiem marunt.

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si morcovii si lasam sa se inmoaie.

Punem apoi ardeiul, condimentam cu sare si piper si lasam sa se caleasca impreuna cca. 5 minute.

Intr-o alta tigaie punem putin ulei, apoi adaugam pieptul de pui.

Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce s-a facut carnea o punem intr-o strecuratoasre pentru a se scurge de apa lasata.

In tigaie peste legumele calite punem pieptul de pui, adaugam pasta de rosii, apa 1 varf de lingurita condimente pentru paste Kotanyi, oregano si putin patrunjel uscat.

Lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade putin.

Intr-o oala punem apa, jumatate de lingurita de sare si lasam sa fiarba.

Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute.

Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un vas punem pastele iar sosul de carne deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc sa taiati cubulete pieptul de pui, puteti sa il dati prin masina de tocat carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare si somon