Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)

de deyutzky in Fusilli, 27 Apr 2012 | 8443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste Fusili (cca 200 gr)
  • un piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 4 catei de usturoi
  • o rosie
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc
  • Miez de lapte ( cate bucatele doriti, eu am mai pus si separat in farfurie dupa ce pastele au fost gata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor):

Pastele se fierb cca 20 de minute (se verifica sa fie gata) apoi se scurg bine si se lasa deoparte pana e gata sosul.

Usturoiul il taiem marunt, carnea o taiem fideluta iar rosia o taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, apoi adaugam usturoiul si il calim putin.

Peste usturoi punem carnea sa se caleasca putin, adaugam putina apa si lasam cateva minute pana scade.

Adaugam rosia taiata cubulete.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu faina si putina apa si amestecam bine pana se formeaza o pasta.

Adaugam pasta cate putin in tigaie amestecand continuu.

Punem sare dupa gust, piper si busuioc.

Intr-o tava unsa cu unt punem un strat de paste, apoi un strat de sos, inca un strat de paste si acoperim cu inca un strat de sos.

Deasupra punem cubuletele de Miez de lapte si dam la cuptor pt aprox 30 de minute la foc mediu.

Dupa ce sunt gata mai puteti adauga cubulete de Miez de lapte in farfurie.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

28.04.2012, 20:03

buneeee

deyutzky 1

28.04.2012, 21:47

mamaie iti multumesc

deyutzky 1

28.04.2012, 21:53

elena...e o branzica fina foarte buna...sunt noile produse lansate de Delaco

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara