Paste cu pui si ciuperci

de Rocsi in Paste, 20 Iun 2011 | 6322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui fara piele si os
  • 1 borcan mic ciuperci intregi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 200 gr paste
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si ciuperci:

Pieptul de pui il spalam bine ,il tamponam cu niste servete de bucatarie si il taiem bucatele.

ciupercutele le spalam si le taiem feliute.

ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

morcovul il radem de coaja si il taiem rondele.

rosiile le curatam de pielita si le taiem cuburi.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

punem bucatelele de pui acolo 1,2 minute.

apoi adaugam si ciupercutele si le mai lasam cam 1 minut.

adaugam 1 cana de apa.

cand incepe sa fiarba puneam ceapa si morcovul,putina sare si piper,si lasam totul la foc potrivit,acoperit cu un capac.

dupa ce fierbe cam 10 punem si rosiile taiate.

cand puiul si legumele sunt aproape gata punem pasta de gogosari si mai dam 2,3 clocote apoi inchidem.

acum dupa preferinte ori lasati pana scade de tot zeama ,ori o lasati cu putina zeama asa cum am facut eu ,ca un sosulet subtire.

intr-o oala punem apa cu un praf de sare la fiert.

cand clocoteste dam drumul la paste si le fierbem 10-15 minute.

cand sunt gata le scurgem de apa si le amestecam cu 2 linguri smantana.

asezam pe o farfurie paste ,apoi puiul cu ciuperci in sos ,iar la urma presaram niste patrunjel verde.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

adry88 1

02.07.2011, 16:51

place place

MyCookingLife 1

28.07.2011, 21:52

Mie imi plac mult pastele, voi incerca si eu reteta ta!

Rocsi 1

28.07.2011, 21:54

sper sa iti placa..astept sa imi zici impresiile tale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos arrabiata