Paste cu pui si legume

de Rocsi in Paste, 10 Ian 2014 | 9884 vizualizari

 

Pot doar sa zic ca sunt cele mai bune paste care le-am mancat vreodata. Bine, nu sunt eu mare consumatoare mare de paste, de obicei le prefer pe cele simple cu mult sos de rosii insa astea tare m-au incantat!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat potrivit
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei galben
  • 1 cutie rosii decojite intregi
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 250 gr paste
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si legume:

Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite iar ardeiul il taiem cubulete. Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim bucatile de pui, apoi adaugam si legumele. Presaram sare, piper, turnam o cana de apa si lasam sa fiarba pana puiul este patruns pe jumatate. Rosiile le taiem cubulete, le adaugam peste pui, punem pasta de gogosari cu kapia si daca este nevoie mai adaugam si putina apa. Curatam usturoiul, il taiem jumatati si ii dam drumul in tigaie.  Lasam sa scada la foc potrivit si daca vreti sa fie putin mai acrisor sosul mai adaugati o lingura de pasta de tomate.

Spre final presaram putin busuioc uscat, amestecam bine si acoperim cu un capac.

Intr-o cratita punem apa, cu sare si putin ulei la fiert. Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem cat este necesar. Cand sunt gata le rasturnam pe o sita sa se scurga de apa.

Se servesc cu puiul pregatit, cateva fasii de parmezan si putin patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Rocsi 1

11.01.2014, 20:26

Multumesc Lubita

mena29 1

12.01.2014, 22:10

O bunatate!

Rocsi 1

13.01.2014, 10:59

Multumesc Mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui