Paste cu pui si legume gratinate

de cristeena20 in Fusilli, 6 Mar 2014 | 11743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 1/2 pachet paste fusili
  • 1 smantana dulce cu gust de ciuperci
  • cascaval razuit (100 gr)
  • 1 punga mica de legume congelate (ardei, fasole verde, broccoli, ceapa, porumb etc)
  • ulei de masline
  • sare, piper, piri-piri, praf de usturoi; 3 catei de usturoi. 1/2 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si legume gratinate:

Pieptul de pui il taiem cubulete si il marinam cu ulei de masline, sare, piper, chilli, usturoi pisat si vin alb. Lasam cateca ore sa se intrepatrunda condimentele.

Punem lastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp intr-o tigaie punem ulei de malsine si prajim pieptul de pui. Daca e nevoie maia daugam sar sau concentrat de carne de pui.. Cand e gata fript se scoate.

In aceeasi tigaie punem legumele sa se caleasca in ulei de masline cu usturoi sdrobit. Adaugam sare, piper si lasam cca 7-8 minute sa scada apa lasata . Adaugam iar puiul in tigaie alaturi de legume si apoi aduagam pastele fierte sis curse. La final adaugam smantana lichida si punem totul intr.un vas la cuptor sa se gratineze ca 10 minute. Servim cu branza razuita deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:30

laura_n 1

07.03.2014, 15:36

biig like!

cristeena20 1

07.03.2014, 19:29

sarumana!!!! va multumesc..sa stiti ca au fost tare bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume la cuptor