Paste cu pui si sos de rosii

de Lorra in Spaghete, 6 Mai 2014 | 10122 vizualizari

 

Un preparat delicios, perfect pentru cina !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. spaghete
  • 400 gr. pipet de pui dezosat
  • 200 gr. rosii decajite
  • 500 ml. suc de rosii
  • 300 gr. masline
  • 5 catei de usturoi
  • 150 ml. ulei pentru calit
  • busuioc uscat si frunza de dafin
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si sos de rosii:

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, cand sunt gata se rastoarna intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.

Se spala si se toaca pieptul de pui in cubulete potrivite, apoi se pune la calit in ulei incins. Cand este gata, se adauga peste carne ceapa tocata marunt si se mai lasa 5 min. pe foc.

Se toaca rosiile decojite si se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, se lasa pe foc pana scade putin iar la final, se pun maslinele, usturoiul pisat si se condimenteaza cu sare, piper si busuioc dupa gust.

 Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Pastele se pot servi cu sosul deasupra sau deja amestecate.

2

Se toca putin patrunjel proaspat la final, dupa preferinta.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu pui si sos de rosii-0
Paste cu pui si sos de rosii-1
Paste cu pui si sos de rosii-2
Paste cu pui si sos de rosii-3
Paste cu pui si sos de rosii-4
Paste cu pui si sos de rosii-5
Paste cu pui si sos de rosii-6
Paste cu pui si sos de rosii-7
Paste cu pui si sos de rosii-8
Paste cu pui si sos de rosii-9

COMENTARII (27)

Lorra

Lorra 1

06.05.2014, 22:38

Rocsi

_Alina_

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:04

Lorra

Lorra 1

07.05.2014, 11:46

Alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!