Paste cu pulpe de pui

de botcrina in Paste, 28 Iul 2015 | 840 vizualizari

 

Se fac rapid şi sunt foarte săţioase şi gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui mari
  • 500 g paste
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingură sare
  • 1 linguriţă piper
  • 1 linguriţă boia
  • 2-3 frunze de pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pulpe de pui:

Curăţăm pulpele, le spălăm bine apoi le tăiem în două.

Punem uleiul la încins introducem pulpele în acesta, condimentăm cu un vârf de cuţit de sare, piperul şi boiaua. Adăugăm  bulionul şi apa după care lăsăm la fiert până scade apa.

Într-un vas punem apă şi restul de sare la fiert,  pentru paste.

Când clocoteşte introducem pastele în apă şi le fierbem aldente.

Stoarcem pastele şi le trecem pe sub un jet de apă rece.

Pe un platou turnăm o parte din paste, apoi sos şi două pulpe.

Deasupra presărăm pătrunjel tocat mărunt.

Poftă bună!

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice tip de paste;

2

lângă pulpe merge şi o altă garnitură cum ar fi piure de cartofi, mazăre, etc.;

RETETA IN IMAGINI

Paste cu pulpe de pui-0
Paste cu pulpe de pui-1
Paste cu pulpe de pui-2
Paste cu pulpe de pui-3
Paste cu pulpe de pui-4

COMENTARII (22)

Rocsi 1

29.07.2015, 20:18

botcrina 1

31.07.2015, 09:51

Multumesc Mirela!

botcrina 1

31.07.2015, 09:51

Multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41