Paste cu rosii cherry si busuioc

de Rocsi in Paste, 28 Sep 2011 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de paste
  • 1 lingura unt
  • 14 rosii cherry
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • ciuperci (asta e optional,daca nu aveti nu puneti.eu aveam prin frigider si de asta le-am pus)
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii cherry si busuioc:

Spala  rosioarele si le taiem pe jumatate.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il taiem cubulete.

Ciupercile(am avut conservate)le spalam bine si le taiem bucatele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins.

Adaugam ceapa si rosiile si le sotam 1 minut.

Adaugam 1 cana si jumatate cu apa.

Cand incepe sa fiarba punem ciupercile si ardeiul.

Lasam la foc potrivit,acoperit cu un capac.

Cand a scazut destul de bine si legumele sunt facute bine adaugam pasta de gogosari si cea de rosii.

Curatam si usturoiul,il pisam si il adaugam peste legume.

Condimentam cu sare si piper si mai lasam circa 1-2 minute pe foc.

Intre timp punem intr-o oala,nu foarte mare,apa cu sare si o lingura de unt.

O punem pe foc si cand incepe sa clocotesca turnam pastele.

Le lasam sa fiarba atat cat este scris pe ambalaj.

Cand sunt gata le bagam intr- o strecuratoare.

Asezam pe o farfurie paste calde,apoi sosul de rosii cherry,iar deasupra presaram busuioc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii cherry si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos