Paste cu salata de conopida si sunca presata

de babi5 in Paste, 30 Iul 2013 | 3934 vizualizari

 

Azi pentru prinz am facut o combinatie venita asa spontan. Ce a iesit? Ceva neasteptat de bun...sincer fara gluma...un gust bunnn... si destul de satios... Chiar daca nu-mi plac pastele in mod special azi am facut rabat si am mincat mai mult de cit trebuie. Pupici la toti si puteti incerca...si o sa-mi dati dreptate

 

INGREDIENTE

  • cca 350 gr conopida (citeva buchetele)
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 catel de usturoi
  • frunze patrunjel
  • sare
  • 2 felii de sunca presata
  • 250 gr paste
  • 1/2 lamaie mica ,mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu salata de conopida si sunca presata:

Am curatat prima  data conopida, am spalat-o si am pus-o la fiert cu apa si un picut de sare. Catre terminare de fiert am adaugat catelul de usturoi zdrobit (sa-i dea un picut de aroma). Am scurs-o bine de apa, am lasat-o sa se raceasca, apoi am zdrobit-o bine cu o furculita. Am amestecat-o cu sucul de lamaie, frunzele de patrunjel si maioneza.

Intr-o oala cu apa clocotita cu un picut de sare am pus pastele la fiert, am respectat termenul de fierbere, 12 minute. Le-am strecurat, le-am clatit bine cu apa rece, am asezat pe un platou intins, apoi am asezonat cu salata de conopida si feliute de sunca.

A iesit un prinz delicios. Pofta buna si indrazniti, caci combinatia este super buna.

TIPS-URI

1

Cine vrea poate adauga parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu salata de conopida si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

babi5 1

30.07.2013, 21:59

Bia Ralu te pupa Babi cu mare drag si-ti multumesc deapreciere

- Andreea - 1

30.07.2013, 22:40

babi5 1

31.07.2013, 15:23

Andreea _Caroline sa incerci Bai sa vezi ca nu o sa ramii dezamagita ,eu sunt un pic pretentioasa la gusturi ,daca nu sint b ine asociate .si merge de minune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu broccoli si conopida