Paste cu scoici

de Gusti in Fructe de mare, 17 Sep 2011 | 20667 vizualizari

COMENTARII (40)

Bucataras Medi 1

17.09.2011, 22:11

Gaby, tu ce vrei ? .......scoici sau portughez?

diaconta 1

17.09.2011, 22:12

ea vrea prostii,da' cum eu eram ocupata,nu stiu ce-o fi facut

alinutzika 1

17.09.2011, 22:15

nu ma pot impaca cu fructele de mare......

Anamaria7 1

18.09.2011, 11:05

mmm, as papa si eu, chit ca nu sunt fan scoici

mihaelaM 1

18.09.2011, 13:07

Sefu din pacate mie nu-mi plac scoicile,dar arata foarte bine

MotanLaOale 1

19.09.2011, 09:18

Prefer portughezul scoicilor

LUK 1

19.09.2011, 16:43

hmm...nu ma bag..doar aprceiez

Oana 1

25.09.2011, 22:49

Eu m-as baga la o portie Ce bine arata!

MIUTA 1

26.09.2011, 00:04

Wauuuuu ce bine arata
Vreau si eu

jolygina 1

29.09.2011, 18:20

Sylvia 1

16.10.2011, 18:02

Bucataras am facut si degustat la retete cu fructe de mare in ultime vreme de le visez si noaptea e sezonul ca cochiaje ( sau cum s-ar scrie in ro ) acum si m-au inebunit si la scoala si la restaurant cu ele. Suna bine reteta ta, cred ca e o combinatie interesanta cu telina, cheful en cuisine cu care lucrez eu face un piure de pastranac bestial, o sa pun reteta.

Bya Ralu 1

05.02.2012, 15:11

ce bine arata...hmmmm

Bya Ralu 1

22.10.2012, 00:49

excelenta

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:43

mmmmmmm.......vin si eu la masa....

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:22

ador pastele cu scoici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scoici Băneasa cu moluște în sos de vin