Paste cu smantana si marar

de Andreea Caroline in Paste, 2 Ian 2013 | 3807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 100 gr kaizer
  • 5 linguri smantana
  • putin lapte
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si marar:

Kaizerul il taiem bastonase si il calim in putin ulei. Cand acesta este gata adaugam smantana si subtiem sosul cu putin lapte. Lasam sa fiarba pana ce scade sosul.

Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe adaugam sare, apoi punem pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand s-au fiert le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smantana. Presaram sare daca mai este necesar si piper. Amestecam si la urma presaram mararul.

 

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

03.01.2013, 18:43

bune

cristina_buzy 1

15.01.2013, 17:16

foarte bun

Andreea Caroline 1

15.01.2013, 18:06

multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41