Paste cu sos

de lili in Paste, 21 Sep 2010 | 4026 vizualizari

COMENTARII (13)

Laly 1

21.09.2010, 23:07

Prima,deja ma servesc

diaconta 1

21.09.2010, 23:08

Foarte fain arata

La Ancuta 1

21.09.2010, 23:31

Arata foarte bine. La ingrediente nu apare smantana

nadina73 1

22.09.2010, 00:00

la ingrediente nu scrie smanatana si nici cantitateacred ca e foarte buna

Ina 1

22.09.2010, 08:57

Cred ca dupa preferinte...

lili 1

22.09.2010, 19:49

scuze fetelor...dar uitai sa o scriu..
am modificat ....sa stiti ca are un gust tare bun...

Sylvia 1

23.09.2010, 14:12

Ce imi place combinatia toate de la mine.

lili 1

25.09.2010, 21:11

Sivia , multumesc!!!

Bunica 1

25.09.2010, 21:23

Am vazut si eu emisiunea ,cu Victor, in care a facut pstele , Este foarte buna!........dar.........sa nu ai colesterol

lili 1

25.09.2010, 21:50

asa e..cu colesterolul...dar poti folosi o smantana mai slaba

Corinuta 1

26.09.2010, 00:07

lili 1

26.09.2010, 19:58

corina

nadina73 1

29.09.2010, 01:35

am revenit din nou sa mai pap o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca, stafide si miere