Paste cu sos aromat

de lia maria in Penne, 2 Sep 2010 | 5922 vizualizari

 

Va poftesc la o portie de paste delicioase, cu un gust si o aroma cu totul si cu totul aparte...

 

INGREDIENTE

  • 500g paste
  • 500g carne macinata (amestec porc+vita)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • Putin praz
  • Tarhon proaspat
  • 1 crenguta rozmarin
  • ½ lingurita chimen macinat
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel frunze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos aromat:

Fierbem pastele in apa cu sare +1 lingura ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.

Curatam ceapa si o maruntim, indepartam semintele si maruntim si kapia. Curatam si dam pe razatoarea mare, morcovul. Prazul il feliem, iar frunzele le maruntim.

Punem intr-o tigaie, la incins, uleiul ramas si adaugam ceapa, kapia si prazul. Dupa 5’ adaugam si morcovul, apoi si carnea. Amestecam totul, punem sare si piper, adaugam tarhonul, rozmarinul si chimenul si lasam pe foc cam 20’, sub capac.

Intre timp curatam rosia de pielita si o maruntim apoi o adaugam peste carne si mai lasam la fiert cam 5-6’. Gustam sosul aromat si asezonam daca mai este nevoie.

Servim pe platou pastele simple, peste care adaugam sos din abundenta si patrunjel maruntit, ca si decor.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor