Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel

de Nadyne in Paste, 10 Noi 2016 | 2170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 6-8 bucati carne de vitel pentru friptura
  • 500-600 ml suc grosut de rosii sau o cutie de rosii cubulete
  • busuioc
  • cimbru
  • oregano
  • cativa catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel:

Spalam bucatile de carne, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-o tava in care am pus cateva linguri cu ulei, turnam 200 ml apa si introducem in cuptorul preincalzit.

 Stropim din cand in cand friptura cu sosul format, mai completam cu apa calda daca este cazul. Lasam la cuptor pana este frumos rumenita si bine patrunsa.

 Pastele se fierb in apa cu putina sare si 2 linguri ulei masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun in strecuratoare si se trec prin jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.

 Calim cateii de usturoi in 2 linguri cu ulei, la foc mic, pana se auresc putin, adaugam sucul de rosii sau cubuletele de rosii si condimentele si dam cateva clocote bune. Potrivim gustul de sare si piper si mai lasam putin pe foc. Zdrobim usturoiul cu furculita sau il indepartam de tot din sos, cum doreste fiecare. Daca  folosim cuburi de rosii in suc le pasam dupa fierbere.

Servim pastele cu sos aromat, alaturi de friptura gustoasa de vitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

11.11.2016, 21:27

Bun preparat, bun!

Merisor 1

11.11.2016, 21:46

Ce fain arata!

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara