Paste cu sos de rosii cu ciuperci

de Valclaudia in Paste, 3 Mar 2015 | 1914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de paste fainoase
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • cca 250 gr. ciuperci
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 1 lingura pasta de busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • maghiran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii cu ciuperci:

Fierbem pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.

Le scurgem de apa si le lasam deoparte pana preparam sosul.

Curatam usturoiul si il tocam marunt, apoi il calim in ulei.

Adaugam ciupercile curatate, spalate si taiate felii, punem sare si piper dupa gust, acoperim cratita si le lasam sa se gateasca la foc potrivit pana scade apa lasata de ciuperci.

Adaugam rosiile pasate, pasta de busuioc, lasam din nou sa fiarba cca 10 minute.adaugam apoi pastele scurse , amestecam si dam cratita deoparte, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sos de rosii cu ciuperci-0
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-1
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-2
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-3
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-4
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-5
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-6
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-7
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-8
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-9
Paste cu sos de rosii cu ciuperci-10

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

03.03.2015, 21:08

deyutzky 1

03.03.2015, 21:54

delicioase

dantes 1

04.03.2015, 09:57

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04