Paste cu sos de rosii si carnaciori

de kirioana in Spaghete, 9 Sep 2009 | 6166 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

    • spaghete
    • 2 rosii
    • 1 carnacior
    • condimente
    • patrunjel
    • putin ulei
    • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnaciori:


Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si in timp ce fierb se pregateste sosul. Eu am folosit doua rosii pe care le-am decojit si din ele am facut un sos proaspat ( cat timp se mai gasesc rosii de gradina pe piata imi place sa folosesc sos proaspat de rosii) . Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, cand acesta s-a incalzit am pus carnaciorul pe care il taiasem felii si apoi sosul de rosii. Am lasat sa fiarba cateva minute si apoi am pus condimente ( sare, piper, cimbru, salvie, busuioc).


Spaghetele sunt deja fierte, le scurgem apa si le adaugam peste sos, in tigaie.


La sfarsit punem si cateva frunze de patrunjel proaspat si gata pastele.


Le punem pe o farfurie, presaram deasupra parmezan din belsug si pentru fitze am facut si o coronita din parmezan ( din parmezan dat pe razatoare si pus cateva min la cuptor pe hartie de copt si modelat putin cat e fierbinte sa ia forma unei coronite).


Pastele cu sos de rosii si carnaciori sunt gata si nu pot decat sa va spun POFTA BUNA!


 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

Bunica 1

09.09.2009, 21:58

Suntem in repriza a 2a , dar vin repejor cu o bere rece

Bunica 1

09.09.2009, 22:05

Dupa ce a dat Gigel Bucur gol vin cu 2 beri

gaby_gabytza 1

04.10.2011, 12:41

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane

de Rux 9

Chec cu banane

ieri la 23:40

Bucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orez

Bucățele de...

ieri la 18:42

Placinta cu cartofi si sunculita taraneasca

Placinta cu...

ieri la 10:20