Paste cu sos de rosii si chiftele

de Valclaudia in Paste, 5 Iul 2015 | 3197 vizualizari

 

pastele Hutton, delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • cca 20 chiftele preparate cu o zi inainte, 
  • pentru sosul de rosii:
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,cateva bobite de mustar,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1 lingura cu varf amidon,
  • 5-6 linguri apa rece,
  • busuioc verde
  • 1 punga de 250 gr. paste dantelate/valurite :)) Hutton
  • pentru decor:
  • busuioc verde,
  • fulgi chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si chiftele:

Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici.

Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem sub un jet scurt de apa rece, pentru a a indeparta faina si pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.

Pentru sos curatam ceapa si ardeiul, le taiem cat mai marunt si le punem la sotat intr-o craticioara in care am pus uleiul de masline.

Lasam la sotat 4-5 minute, adaugam apoi bobitele de mustar, sucul de rosii si lasam sa fiarba cca 15 minute.

Diluam amidonul cu 5-6 linguri apa rece, turnam amestecul obtinut peste continutul din cratita, lasam sa se lege sosul, adaugam busuioc verde.

Servim pastele Hutton cu sos de rosii si chiftele la cuptor, toate acestea presarate cu fulgi chilli si busuioc verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si chiftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gicuta 1

06.07.2015, 08:26

delicioase!

Bya Ralu 1

06.07.2015, 20:29

Bune

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:41

Imi place sosul . Am retinut , putin amidon si curioasa-s cum este cu mustar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de trufe