Paste cu sos de rosii si chiftele

de Valclaudia in Paste, 5 Iul 2015 | 755 vizualizari

 

pastele Hutton, delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • cca 20 chiftele preparate cu o zi inainte, 
  • pentru sosul de rosii:
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,cateva bobite de mustar,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1 lingura cu varf amidon,
  • 5-6 linguri apa rece,
  • busuioc verde
  • 1 punga de 250 gr. paste dantelate/valurite :)) Hutton
  • pentru decor:
  • busuioc verde,
  • fulgi chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si chiftele:

Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici.

Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem sub un jet scurt de apa rece, pentru a a indeparta faina si pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.

Pentru sos curatam ceapa si ardeiul, le taiem cat mai marunt si le punem la sotat intr-o craticioara in care am pus uleiul de masline.

Lasam la sotat 4-5 minute, adaugam apoi bobitele de mustar, sucul de rosii si lasam sa fiarba cca 15 minute.

Diluam amidonul cu 5-6 linguri apa rece, turnam amestecul obtinut peste continutul din cratita, lasam sa se lege sosul, adaugam busuioc verde.

Servim pastele Hutton cu sos de rosii si chiftele la cuptor, toate acestea presarate cu fulgi chilli si busuioc verde.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389675
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389676
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389677
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389678
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389683
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389684
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389685
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389686
retete culinare - Paste cu sos de rosii si chiftele 389687

COMENTARII (12)

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:26

delicioase!

Bya Ralu 1

06.07.2015, 20:29

Bune

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:41

Imi place sosul . Am retinut , putin amidon si curioasa-s cum este cu mustar

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21