Paste cu sos de smantana

de mimmi in Paste, 27 Feb 2011 | 7734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  300g sunca de pui
  • 1/2 Gogosar
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 200 ml smantana dulce pentru gatit
  • paste
  • 50 g cascaval razalit
  • sare,piper,
  • vegeta dupa gust  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de smantana:

 Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert le strecuram si turnam putin ulei de masline peste ele.

Intre timp pregatim sosul :

Taiem ceapa marunt,sunca,ardeiul fasii,prazul feliute.

Calim ceapa,ardeiul si prazul si cand s-a inmuiat ardeiul adaugam sunca.La sfarsit adaugam smantana amestecata cu cascavalul si amestecam sa dea un clocot.

Condimentam dupa gust,amestecam pastele cu sosul si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella