Paste cu sos si snitele la cuptor

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 2442 vizualizari

 

Nu mai stiu de pe ce site am reteta, dar este foarte interesanta, sper sa va placa daca o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste penne
  • 1 conserva sos pentru paste
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 bucati oua
  • 150 grame pesmet
  • 100 grame faina
  • 200 grame cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos si snitele la cuptor:

Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.

Se pune pastele care au fost amestecate cu sosul pentru paste, se pune snitelele unele langa altele si se presara cascaval deasupra din abundenta cat sa acopere pastele si snitelele si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, se scot atunci cand cascavalul s-a topit.

 

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 feluri de paste

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sos si snitele la cuptor-0
Paste cu sos si snitele la cuptor-1
Paste cu sos si snitele la cuptor-2
Paste cu sos si snitele la cuptor-3
Paste cu sos si snitele la cuptor-4
Paste cu sos si snitele la cuptor-5

COMENTARII (10)

LUK 1

24.02.2011, 17:08

hmm..oare de ce nu am vazut reteta pana cum?...tare buna e

elena1988 1

09.03.2011, 17:22

ruxy

elena1988 1

09.03.2011, 17:22

luk

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04