Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco

de Bucataras in Paste, 8 Apr 2013 | 1119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste cu spanac proaspete
  • 1 cub Miez de lapte Delaco
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt
  • 4-5 felii de rosii uscate
  • 1/2 ardei capia taiat
  • 2 fire cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco:

Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou.

Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul.

Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe deasupra ardeiul capia taiat maruntel.

La final se adauga peste pastele de pe platou. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217539
retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217540
retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217541
retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217542
retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217543
retete culinare - Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco 217544

COMENTARII (16)

Panacris 1

09.04.2013, 07:59

Valclaudia 1

18.05.2013, 08:35

super bune cred c-au fost!

babi5 1

27.08.2013, 16:37

Sanatate curata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29