Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 2035 vizualizari

 

Ideea pentru aceste paste mi-a venit din cartea ce se vede in imagine .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste tricolore
  • 200 gr sunca afumata
  • 200 gr sunca Praga
  • 300 gr cascaval , afumat , Edam , Emmental
  • 50 gr unt
  • 50 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar lapte
  • 1 vf cutit praf nucsoara
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si sos de cascaval:

  1.  Fierbeti pastele in multa apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
  2. Scurgeti pastele .Curatati si spalati legumele .
  3. In unt+ulei prajiti sunca fasiute.Adugati ardeiul taiat la fel + ceapa verde.
  4. Turnati laptele +casul taiat felii.Sarati.
  5. Amestecati pana casul este topit si amestecul omogenizat.
  6. Asezonati sosul cu nucsoara si ceapa verde .
  7. Serviti pastele cu sos de cascaval calde .
 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sunca si sos de cascaval-0
Paste cu sunca si sos de cascaval-1
Paste cu sunca si sos de cascaval-2
Paste cu sunca si sos de cascaval-3
Paste cu sunca si sos de cascaval-4
Paste cu sunca si sos de cascaval-5
Paste cu sunca si sos de cascaval-6
Paste cu sunca si sos de cascaval-7
Paste cu sunca si sos de cascaval-8
Paste cu sunca si sos de cascaval-9
Paste cu sunca si sos de cascaval-10
Paste cu sunca si sos de cascaval-11
Paste cu sunca si sos de cascaval-12
Paste cu sunca si sos de cascaval-13
Paste cu sunca si sos de cascaval-14

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 16:29

Sună tare bine!

diaconta

diaconta 1

11.01.2014, 21:14

cu siguranta foarte bune

 merisor

merisor 1

12.01.2014, 20:34

Minunata reteta asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!