Paste cu ton

de ala_oancea in Paste, 12 Noi 2009 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste din porumb
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de ton in sos chilli
  • 1/2 conserva porumb
  • masline negre
  • sare, piper, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si se lasa la scurs.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga conserva de ton, porumbul, maslinele si se condimenteaza.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu ton 10478
retete culinare - Paste cu ton 10479
retete culinare - Paste cu ton 10480

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

23.01.2010, 18:20

cred ca nicolae are multe pasari care trebuie hranite

Bucataras 1

23.01.2010, 18:24

da, nicolae e anti-porumb, am vazut un comment asemanator si la o reteta a oanei. altfel, foarte gustos porumbul in mincare

madi_marin 1

23.01.2010, 18:27

si mie imi place porumbul. mai ales in salate sau alte preparate cu peste.....e foarte bun.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S