Paste cu ton

de Denissa in Paste, 14 Sep 2012 | 2784 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste scurte
  • 1 conserva cu ton maruntit in ulei
  • maioneza
  • masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj ( trebuie sa fie bine fierte).

Maslinele se taie marunt si conserva de ton se scurge de ulei.

Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pun intr-un vas incapator si se adauga conserva, maslinele si maioneza.

Se potriveste de sare si piper.

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga ardei gras rosu taiat cubulete

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton-0
Paste cu ton-1

COMENTARII (21)

Denissa

Denissa 1

16.09.2012, 15:44

Multumesc

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:16

Denissa

Denissa 1

17.09.2012, 06:59

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!