Paste cu ton

de babi5 in Penne, 7 Iul 2013 | 8041 vizualizari

 

Pentru ca sunt in Tara mamei pastelor ,trebuie sa te adaptezi conditiilor, nu-mi prea plac pastele dar de sila bucuros .....Asa ca am facut numai o portie ...

 

INGREDIENTE

  • putin ulei de masline
  • 200gr paste
  • 1 rosie
  • 1/2 jumate ceapa mica ,mica...
  • 1/2 catel usturoi
  • busuioc (2 frumzulite)
  • piper
  • rozmarin o crenguta mica
  • 1 conserva de ton (50 gr)
  • 1 lingura parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Am oparit rosia  si-am curatat-o de pielita,apoi am tocat-o marunt .Apoi intr-o craticioara am pus un picut de ulei de masline ,ceapa tocata marunt  si am lasat sa se caleasca un picut .Apoi am adaugat  rosia  tocata   si am lasat  sa fiarba  un picut  apoi am adaugat usturoiul zrobit asa intreg , rozmarinul si tonul ,am potrivit de sare si piper  am mai lasat  5 min. apoi am asezonat cu busuioc .( Eu am mai adaugat o lingura  de pulpa  de bulion )

Intr-o oala  cu apa  clocotita si un picut de sare  am pus pastele  si am respectat timpul de fierbere de pe pachet 10 min . Dupa fierbere le-am strecurat le-am clatit  cu apa rece ,apoi le-am asezat  intr-o farfurie  am pus sosul peste ele  si parmezanul ras .

Pofta mare  !  Cel mai repede mod de gatire .

TIPS-URI

1

Cine vrea parmezan mai mult poate adauga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

09.07.2013, 11:09

babi5 1

09.07.2013, 19:00

Rocsi te pupa Babi

babi5 1

09.07.2013, 19:03

nigun delia64,Valclaudia ,Bya ralu ,papabundetot,MotanLaOale ,SimOna mena29 va pup si va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci