Paste cu ton

de xana in Paste, 2 Apr 2014 | 45173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr paste(am folosit tagliatelle)
  • 1 conserva de ton
  • 1/2 de ceapa
  • 1 lingura capere
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri sos de rosii
  • cateva masline
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem apa cu sare pe foc si cand a inceput sa fiarba adaugam pastele. Le lasam la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp taiem ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei de masline cat sa se inmoaie. Adaugam apoi tonul scurs, caperele taiate in jumate, piperul si amestecam bine. Urmeaza sosul de rosii si mai lasam la foc domol cca 5 minute, amestecand sa nu se arda. Nu este nevoie sa se mai adauge sare.

Cand pastele sunt gata, le punem peste ton si amestecam bine. Adaugam apoi 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele, maslinele taiate si patrunjelul tocat. Amestecam bine si sunt gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton