Paste cu ton

de Andreea Caroline in Paste, 12 Iun 2015 | 770 vizualizari

 

Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 120 g ton in ulei de masline
  • 120 g malsine verzi
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. 

Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute. 

Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute . 

Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele. 

Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton. 

Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt. 

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu ton 385509
retete culinare - Paste cu ton 385510
retete culinare - Paste cu ton 385511
retete culinare - Paste cu ton 385512
retete culinare - Paste cu ton 385513
retete culinare - Paste cu ton 385514
retete culinare - Paste cu ton 385515

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

14.06.2015, 12:59

Cris

Bya Ralu 1

16.06.2015, 19:51

Andreea Caroline 1

16.06.2015, 20:19

Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55