Paste cu ton

de - Andreea - in Paste, 12 Iun 2015 | 2585 vizualizari

 

Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 120 g ton in ulei de masline
  • 120 g malsine verzi
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului. 

Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute. 

Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute . 

Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele. 

Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton. 

Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt. 

Se servesc calde.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb