Paste cu ton RIO Mare si ardei

de Bucataras in Paste, 19 Sep 2016 | 569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste scurte
  • 160g ton în ulei de măsline RIO Mare
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapă
  • rucola
  • 40ml ulei de măsline extravirgin
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton RIO Mare si ardei:

Fierbeţi apa şi adăugaţi sare când începe să clocotească. Fierbeţi pastele scurte.

Feliaţi ardeii graşi. 

Curăţaţi şi tocaţi ceapă. Căliţi ceapă în ulei de măsline, adăugaţi ardeii, asezonaţi cu sare, amestecând până legumele se înmoaie. 

Amestecaţi pastele fierte şi scurse cu ardeii,  tonul scurs, frunzele de rucolă şi serviţi imediat. 

Pentru o mai multă savoare puteţi garnisi cu măsline sau capere.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro.

Tonul RIO Mare in ulei de masline cu aroma unica, inconfundabila a fost întotdeauna prima alegere în Italia. Calitatea superioară este garantată de controale stricte şi procese de curăţare extrem de amănunţite. Tonul este conservat adăugând doar ulei de măsline de calitate şi un vârf de cuţit de sare de mare. Ideal în toate reţetele, de la aperitive, salate proaspete şi apetisante, pana la feluri principale.

Tonul RIO Mare in suc natural - Ideal pentru cei care numără caloriile şi sunt atenţi la siluetă. Asigura un echilibru perfect între minerale, proteine şi vitamine, cu mai puţin de 1% grăsime. Este preparat doar cu apă, un vârf de cuţit de sare şi ierburi. Ideal pentru preparate proaspete şi uşoare, salate clasice sau mai creative îmbogăţite cu fructe proaspete şi uscate.

Pentru o gustare rapida la birou, alegeti Salatele cu ton RIO Mare!

Contin doar ton de cea mai buna calitate si ingrediente traditionale ale bucatariei Mediteraneene. Sunt delicioase servite alaturi de legume proaspete. Iata cateva sugestii:

- Salata de ton cu amestec mexican este recomandata celor care adora aromele intense! Fragezimea tonului este evidentiata de combinatia de legume tipic mexicane. Vei obtine un preparat delicios daca adaugi fasole verde, cateva rosii bine coapte si ceapa taiata in felii subtiri.

- Salata de ton cu porumb este perfecta pentru cei care prefera gustul delicat! Aroma intensa a tonului se combina perfect cu dulceata porumbului, prospetimea morcovilor si a boabelor de mazare. Devine savuroasa daca este servita alaturi de  fenicul si anghinare taiate in felii subtiri.

- Salata de ton cu cous-cous – pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare! Pe langa ton si cous-cous, contine un mix echilibrat de legume delicioase: naut, morcovi, mazare, ardei rosu, ceapa si tomate. Este ideala consumata alaturi de vinete la gratar cu ulei de masline.

Save

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu ton RIO Mare si ardei 456684
retete culinare - Paste cu ton RIO Mare si ardei 456686

COMENTARII (12)

mirela0911 1

19.09.2016, 18:43

Cred ca pe astea le-as alege!

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:17

ce colorata este si ce buna trebuie sa fie!

mihaelar63 1

03.10.2016, 00:04

Bune pastele cu ton . Dati-mi si mie un bax de Rio mare ca ma descurc cu el ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55