Paste cu ton si legume

de Geanina87 in Farfalle, 8 Noi 2012 | 3421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste (farfalle)
  • 1 dovlecel verde (zucchino)
  • 5 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva mare de ton
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • ardei iute uscat (pepperoncino)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si legume:

Intr-o oala se pune apa la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se pune o mana de sare,se mai lasa putin,dupa care se pun pastele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand.

Intre timp se spala bine legumele.Ceapa se taie solzisori, rosiile cubulete sau feliute,iar dovlecelul rondele.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, se pune la incins uleiul de masline impreuna cu usturoiul,Cand acesta din urma se rumeneste,se scoate si se arunca, iar in locul lui se pune ceapa si dovlecelul.Se lasa sa se prajeasca,iar cand dovlecelul se inmoaie,se adauga rosiile.Se mai lasa 2 minute, dupa care se pune tonul (fara ulei).Se condimenteaza totul cu sare,piper si ardei iute uscat.

Pastele fierte se scurg de apa si se rastoarna in tigaia cu ton si legume.Se amesteca totul si gata mancarea :) Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton si legume-0
Paste cu ton si legume-1
Paste cu ton si legume-2

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 19:04

yummy

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:22

Geanina87 1

13.12.2012, 14:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20