Paste cu ton şi măsline

de madi_marin in Fusilli, 15 Oct 2011 | 9467 vizualizari

 

Îmi place la nebunie peştele.......sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete , cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste fusilli
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • măsline negre
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton şi măsline:

Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Cand clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă pe răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton şi măsline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

aziz 1

16.10.2011, 10:46

mi-e foame si-mi plac de nu mai pot

madi_marin 1

16.10.2011, 11:10

vine baiatuuuu......

denyy10 1

21.10.2015, 20:17

Acum am realizat aceasta reteta,super gustoasa....o voi repeta cat de curand,fiecare am mancat cate 2 portii,inclusiv cei mici...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu crema de branza si costita