Paste cu ton si somon afumat

de mihaelar63 in Paste, 21 Iun 2015 | 8192 vizualizari

 

Saptamana trecuta am fost servite de catre Caroline cu paste si ton . Am ramas cu gandul la ele . Asa ca am trecut la treaba folosind ingrediente ce le aveam prin casa .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr bucatini [ macaroane mai subtiri ]
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 200 gr somon afumat
  • 200 gr ton cuburi in saramura din conserva
  • 300 gr mazare verde congelata
  • 300 gr borumb boabe din conserva
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si somon afumat:

  1. Puneti la fiert ina pa clocotita cu sare pastele rupte bucati . Fierbeti respectand instructiunile de pe pachet . Cand sunt fierte se scurg de apa .
  2. Spalati legumele .Feliati ceapa , usturoiul si ardeiul .
  3. Clatiti cu apa rece si scurgeti mazarea . Repetati operatia cu porumbul boabe .
  4. Intr-o tigaie mare puneti la prajit usturoiul , imediat adugati mazarea congelata .
  5. Dupa 5 minute adugati ceapa feliata , ardeiul si somonul taiat bucatele .
  6. Acum se aduga si boabele de porumb . Sarati si lasati cateva minute sa se intrepatrunda gusturile .
  7. Trageti tigaia de pe foc si amestecati totul cu paste , patrunjel verde taiat marunt si cu tonul scurs  de lichid .
  8. AM gustat si am decis ca este nevoie de ceva acrisor care sa echlibreze gustul asa ca am adugat si rosii taiate bucati .

TIPS-URI

1

Daca doriti paste a la dente mai tari ,reduceti timpul de fierbere cu 2-3 minute .

2

Fiti creativi adugati legume si condimente preferate .

3

Acest preparat poate fi servit atat cald cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton