Paste cu ton si sos de ardei

de laylalala in Paste, 18 Aug 2011 | 2300 vizualizari

 

Ador pastele … atata pot zice. Se prepara rapid, se pot combina cu aproape orice si sunt delicioase. Enjoy! Astazi va propun o reteta de paste cu ton si sos de ardei

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras galben, curatat si taiat cubulete
  • 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cubulete
  • 2 catei de usturoi, curatati si tocati marunt
  • 1 lingura ulei de malsine
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr branza de capra
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • sare&piper, dupa gust
  • 150 gr ton din conserva, scurs si sfaramitat
  • 200 gr paste, fierte si pastrate la cald
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si sos de ardei:

Preparare Paste cu ton si sos de ardei

1.       Incinge uleiul de masline cu untul intr-o cratita apoi adauga ardeiul, usturoiul si presara zaharul. Lasa la calit pana se inmoaie ardeii, amestecand din cand in cand. Adauga branza de capra si amesteca. Adauga Herbes de Provence, sare si  piper. Da aceasta compozitie prin blender pana cand se formeaza un sos omogen.

2.       Amesteca pastele cu acest sos apoi adauga tonul si amesteca din nou. Serveste pastele cu parmesan.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu ton si sos de ardei-0
Paste cu ton si sos de ardei-1

COMENTARII (7)

Bunica 1

18.08.2011, 13:05

Super !

Rux 1

18.08.2011, 23:00

Cred ca sunt tare gustoase...au si ierburi de Provence...ce sa mai... super

jolygina 1

21.08.2011, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04