Paste cu usturoi , ciuperci si spanac

de delia64 in Mancaruri de post, 5 Apr 2014 | 10980 vizualizari

 

O mancarica de post pentru o cina in familie .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fusilli
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 cutie ciuperci
  • o punga spanac congelat , aproximativ 400 gr.
  • 50 ml. ulei de masline
  • 1-2 ardei chili
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu usturoi , ciuperci si spanac:

Punem apa cu sare la fiert , adaugam pastele si in 8-10 minute vor fi fierte .

Le strecuram sub jet de apa rece .

Curatam usturoiul si il taiem feliute apoi  il  sotam in ulei de masline .

Strecuram ciupercile si le punem in tigaie peste usturoi si ulei si amestecam .

Adaugam spanacul , eu am avut congelat din gradina mea .

Se amesteca toate  cateva minute apoi se adauga pastele fierte si strecurate .

 Daca  dorim pastele picante  adaugam 1 sau  2 ardei chiliii .

Condimentam cu sare si piper dupa gust .

Se poate adauga suc de rosii la servire in farfurie . 

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu este post putem inlocui ciupercile cu ton sau carne tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu usturoi , ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de soia cu ciuperci