Paste cu usturoi , ciuperci si spanac

de delia64 in Mancaruri de post, 5 Apr 2014 | 4612 vizualizari

 

O mancarica de post pentru o cina in familie .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fusilli
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 cutie ciuperci
  • o punga spanac congelat , aproximativ 400 gr.
  • 50 ml. ulei de masline
  • 1-2 ardei chili
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu usturoi , ciuperci si spanac:

Punem apa cu sare la fiert , adaugam pastele si in 8-10 minute vor fi fierte .

Le strecuram sub jet de apa rece .

Curatam usturoiul si il taiem feliute apoi  il  sotam in ulei de masline .

Strecuram ciupercile si le punem in tigaie peste usturoi si ulei si amestecam .

Adaugam spanacul , eu am avut congelat din gradina mea .

Se amesteca toate  cateva minute apoi se adauga pastele fierte si strecurate .

 Daca  dorim pastele picante  adaugam 1 sau  2 ardei chiliii .

Condimentam cu sare si piper dupa gust .

Se poate adauga suc de rosii la servire in farfurie . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu este post putem inlocui ciupercile cu ton sau carne tocata .

RETETA IN IMAGINI

Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-0
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-1
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-2
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-3
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-4
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-5
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-6
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-7
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-8
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-9
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-10
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-11
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac-12

COMENTARII (15)

delia64 1

05.04.2014, 22:17

Multumesc de aprecieri dragi bucatarasi !!!

Bya Ralu 1

06.04.2014, 18:08

bune

laura_n 1

07.04.2014, 16:23

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04