Paste de orez cu legume

de PurpleM in Spaghete, 11 Oct 2010 | 6847 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de paste de orez subtiri sau late
  • un morcov
  • jumatate de dovlecel sau 100 de grame de varza alba tocata
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume:

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei se fierb in maxim 5 minute, depinde de grosime). Se rad morcovul si dovlecelul (daca nu aveti dovlecel un bun substitut este varza alba) si se pun la calit un uleiul de masline. Se tin pe foc circa 3-4 mimute apoi se adauga pastele scurse in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust (eu una prefer busuiocul). Se servesc cale sau reci.

TIPS-URI

1

Pastele se pun la fiert in apa fierbine in care putem pune putina sare si ulei ca sa nu se lipeasca de oala.

2

Daca vreti ca legumele sa fie moi si bine facute le puteti tine mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor