Paste de orez cu pesmet

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 2935 vizualizari

 

sant .......hmmmmmmmmmm stiti ce bune sant?

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste de orez
  • 1 cana de pesmet
  • 1/2 cana de zahar brun
  • ulei 3-4 linguri
  • sare
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu putina sare si putin ulei


Se caleste pesmetul in putin ulei apoi se pune zaharul brun si se amesteca bine,iar la final 3 vanilii


Se amesteca pastele fierte cu pesmetul si se servesc calde


Sant minunate,intr-o clipita s-au topit toate

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24034
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24035
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24036
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24037
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24038
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24039
retete culinare - Paste de orez cu pesmet 24043

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:16

arata f bn

mariac 1

31.03.2010, 18:36

imi plac pastele cu pesmet si cu nuca

nadina73 1

02.04.2010, 00:10

pnetu toti multiiiiiiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cannelloni cu carne de vitel
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!