Paste din faina de malai cu carne de pasare

de Panacris in Paste, 5 Aug 2012 | 3918 vizualizari

 

Inchei saptamana, tot cu paste:D

 

INGREDIENTE

  • paste din faina de malai 250 g,
  • un pui din curtea socrilor,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras 1 bucata,
  • ulei de rapita 50 ml.,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din faina de malai cu carne de pasare:

Puiul curatat si splata se pune la fiert in oala minune, cu apa si putina sare, cca. 60 de minute. Dupa ce s/a fiert, se scoate carnea, (zeama se pastreaza ptr o supa cu galuste!), si se dezoseaza. Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in putina apa si ulei. Ardeiul se curata, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Se adauga carnea si foaia de dafin, la amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare, piper si boia, se lasa la foc mediu, cca. 15 minute ptr. a se combina gusturile. Intre timp pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se adauga la carnea din tigaie, se lasa sa dea un clocot si se servesc fierbinti cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din faina de malai cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ton