Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Farfalle, 24 Feb 2013 | 2494 vizualizari

 

Oare niste paste cu ton ar merge de Dragobete? Dupa atatea dulciuri, incap si niste paste, nu? :)

 

INGREDIENTE

  •  
  • 300 grame paste Farfalle;
  • 150 grame ton file afumat (vidat); 
  • 4 linguri sos de rosii; 
  • germeni de schinduf (optional); 
  • sare de mare;
  • piper Sichuan; 
  • parmezan ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.

Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206713
retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206714
retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206715
retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206716
retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206717
retete culinare - Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf 206718

COMENTARII (26)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 07:13

Multumesc tare mult Ana

Sim0na 1

25.02.2013, 13:07

Bun trebuie sa fie..

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 14:36

Este SImona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L