Paste gratinate la cuptor

de mirela0911 in Paste, 25 Ian 2011 | 8709 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios. La noi e "bataie" pentru crusta de deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste fainoase spirale
  • salam 300-400g (de care doriti)
  • cascaval ras
  • 700 ml bulion
  • 1 ceapa
  • sare, zahar, piper (dupa gust)
  • oregano, busuioc 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste gratinate la cuptor:

Se pun pastele la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in putin ulei. Se adauga bulionul, se condimenteaza dupa gust (eu il fac dulce-acrisor, ceva gen ketchup) se lasa sa fiarba putin dupa care se ia de pe foc si se adauga oregano si busuioc.

Salamul il taiem cubulete. Intr-un vas de yena punem jumate din spirale, se presara salamul, se pune jumate din sos, se rade cascaval si se repeta operatiunea cu restul de ingrediente. Deasupra se rade cascaval din abundenta. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Se poate servi asa cum e sau se poate adauga si ketchup si cascaval ras (depinde fiecaruia cum ii place).

 

 

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si masline dar eu nu am avut de data asta.

RETETA IN IMAGINI

Paste gratinate la cuptor-0
Paste gratinate la cuptor-1
Paste gratinate la cuptor-2
Paste gratinate la cuptor-3
Paste gratinate la cuptor-4
Paste gratinate la cuptor-5
Paste gratinate la cuptor-6
Paste gratinate la cuptor-7

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:18

super arata

mirela0911 1

26.01.2011, 11:32

mena, luk, mamaie

ela 1

29.01.2011, 01:47

vreau si eu.... ,de cand vreau sa fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41